Viva Vox, Murtosointu ja Navichorus Seppo Murron johdolla kutsuvat mukaan kuoroja ja kuorolaisia laulamaan Matteus-passion koraaleja sekä alkuosan koraalimelodiaa (O Lamm Gottes) ja loppukuoroa (Wir setzen uns).
Ilmottautumislinkit  ja printattavat nuotit laulettaviin osuuksiin löytyvät sivun alalaidasta.

Yhteisharjoitukset ovat Tuomiokirkossa
ke 20.3. klo 18 - 19:30
ke 10.4. klo 18 - 19:30 (muut esiintyjät jatkavat pidempään)
to 11.4. klo 17:45 - 19:30 (muut esiintyjät jatkavat pidempään)

Konsertti Tuomiokirkossa
Su 14.4. klo 18 (kuorot mukaan klo 14:45 äänenavaukseen kryptaan (sisäänkäynti Kirkkokadun puolella). Klo 15 alkaa harjoitus kirkkosalissa.).

Toinen konsertti Espoonlahden kirkossa
La 20.4. klo 18 (Liput 20 €, kuorolaisilta ja tuntia ennen ovelta)

Kamarikuoro Viva vox, Murtosointu, Navichorus
Niall Chorell, evankelista
Risto Pulkamo, Jeesus
Inka Kinnunen, sopraano
Katariina Heikkilä, altto
Juho Punkeri, tenori
Elja Puukko, basso
Barokkiorkesteri Storia
Johtaa Seppo Murto
Tuomiokirkon konserttiin on vapaa pääsy.

Ilmoitathan kuorosi tai itsesi Tuomiokirkon koserttiin seuraavien linkkien kautta 28.2.2019 mennessä. Kuoron mukana tulevien laulajien ei tarvitse tehdä omaa ilmoittautumista. Jos sinulla on kysyttävää projektiin liittyen, voit laittaa viestiä kysymyslinkin kautta:
*Ilmoittautumislinkki kuoroille
*Ilmoittautumislinkki yksittäisille laulajille
*Kysymykset projektiin liittyen (voit kysyä lisätietoja erillisellä kyselylomakkeella)

Nuotit voi printata täältä:
*Alkukuoro_koraalit ja loppukuoro
Esityskieli on saksa.
Alkukuorossa yleisön osuus koskee vain alttoja/sopraanoja, jotka laulavat koraalimelodiaa unisonossa. Koraali O Lamm Gottes alkaa liitteenä olevassa nuotissa kohdasta A (sivu 3).
Loppukuorossa kuorot voivat valita omat stemmansa 1. tai 2.kuorosta. Merkitkää valitsemanne stemmat ilmoittautumislinkkiin.
*Esitysohjeet lähetetty osallistujille sähköpostilla.

Konsertissa musta asu, nuotit mustassa kansiossa tai halutessaan voi hankkia koko partituurin. Viva Vox, Murtosointu ja Navichorus -kuoroilla on Bärenreiter-editio.
Hienoa päästä tekemään tätä upeaa teosta yhdessä suurella joukolla!